Clearing Session

Ren energiarbejde ✨

Tina: Jeg oplever dyb transformation, det er en fantastisk proces, jeg er kommet ud af komfortzonen, lytter mere til mig selv og udlever mine mål og drømme.

Efter en session
  • Selvom vi arbejder på energiplanet, er du stadig nød til at gøre arbejdet og integrere forandringen på det fysiske plan. Min erfaring er, at det føles lettere og at der skabes en klarhed og noget opleves som om det nærmest forsvinder, men du skal stadig være opmærksom på nye indskydelser og tage inspireret handling derfra. Du kan opleve lettere detox symptomer/træthed i takt med du frigiver, hvis dette opstår, plejer det at gå i sig selv indenfor et par dage. Livet kan godt larme lidt, når vi skaber transformation. Her skaber vi en ændring i energien og en ændring i vores energi vil resultere i ændringer i vores indre verden, når vores indre verden forandre sig vil den ydre verden også forandre sig i takt med at du integrere forandringen.

Praktik
  • Du bestiller på linket herunder, herefter modtager du en mail, hvor du bliver bedt om at beskrive, det tema/udfordring du ønsker hjælp til. Når jeg har fået mailen retur, får du en dato hvor energiarbejdet finder sted. En Clearing Session foregår ved, at jeg laver energiarbejdet og bagefter modtager du en mail med den overordnede beskrivelse af energiarbejdet.

    Pris 950 kr.

Soul Rise forløbet

Det bliver den vildeste og smukkeste rejse

For dig som er kaldt på sjælens vej og udfoldelse og ved du er her for at hjælpe og bidrage med det, som din sjæl beder dig om.

Forløbet
  • Forløbet indeholder 7 Rise-sessioner og tager i snit 5-7 måneder, afhængig af integrations perioden mellem sessionerne. Der vil blive holdt rum, der vil blive skabt transformation og alt hvad der er brug for vil blive givet. Gennem hele forløbet har du adgang til min sparring.
Praktik
  • Forløbet består af 7 Rise sessioner og kører som abonnement i 6 måneder, så flere har muligheden for at vælge denne rejse til og sige ja til deres sjæls kald. Du kan selvfølgelig betale af en omgang, hvis dette ønskes, så skriver du bare til mig 🙂 Prisen og energiudvekslingen for denne rejse, ekspansion og vækst er 2350 kr inkl moms som trækkes hver 30 dag i 6 måneder eller 14.100 på en gang.

Soul Vision Manifest

Intentionen med sessionen er at bringe din sjæl endnu mere til overfladen, at frigive alt det som er klart til at blive forløst på alle planer, så du kan udfolde din sjæls vision gennem dit liv.

For dig som vil forbinde dig dybere med din sjæl og transformere det som blokere din udfoldelse

Praktik
  • En session foregår online over zoom og varer op til 1,5 time, kan i enkelte tilfælde tilrettelægges med fysisk fremmøde i dagtiden i 4030 Tune. Prisen pr session er 1650 kr. Jeg sender mail med oversigt over ledige tider, når din bestilling er modtaget