Clearing Session

Ren energiarbejde ✨

Tina: Jeg oplever dyb transformation, det er en fantastisk proces, jeg er kommet ud af komfortzonen, lytter mere til mig selv og udlever mine mål og drømme.

Efter en session
  • Energien arbejder ind i lag, på mange planer og i dybder som vores menneske ikke altid kan forstå, det ændrer ikke på at energien er skiftet og der er skabt transformation, som støtter sjælens udviklingsvej og den vi er med at udfolde sig. Nogle oplever en direkte ændring af en udfordring og at noget meget tydeligt forandrer sig. Andre oplever en mere indirekte forandringen, da energiarbejdet arbejder mere ind i de subtile planer. Transformationen kan vise sig ved, at man “lige pludselig” oplever at noget åbner sig, man får f.eks. fodfæste i et område af livet eller at noget bliver lettere. Da vi transformerer meget på energiplanet, kan nogle opleve en form for energi tømmermænd. Det kan være træthed, lettere hovedpine og lette udrensnings symptomer, som aftager indenfor en dag eller to. Livet kan også godt larme lidt, når vi skaber transformation. Gennem sessionen skaber vi ændringer i energien og en ændring i vores energi vil resultere i ændringer i vores indre verden. Når vores indre verden forandrer sig, vil den ydre verden også forandre sig i takt med at du integrerer forandringen.

Praktik
  • Du bestiller på linket herunder, herefter modtager du en mail, som du skal sende retur med oplysninger som fuldenavn og en kort beskrivelse af det tema du ønsker hjælp til. Når jeg har fået mailen retur, får du en dato hvor energiarbejdet finder sted. En clearing session foregår ved, at jeg laver energiarbejdet og bagefter modtager du en mail med den overordnede beskrivelse af energiarbejdet.


    Pris 950 kr.

Soul Rise forløbet

Det bliver den vildeste og smukkeste rejse

For dig som er kaldt på sjælens vej og udfoldelse og ved du er her for at hjælpe og bidrage med det, som din sjæl beder dig om.

Forløbet
  • Forløbet indeholder 7 Rise-sessioner og tager i snit 5-7 måneder, afhængig af integrations perioden mellem sessionerne. Der vil blive holdt rum, der vil blive skabt transformation og alt hvad der er brug for vil blive givet. Gennem hele forløbet har du adgang til min sparring.
Praktik
  • Forløbet består af 7 Rise sessioner og kører som abonnement i 6 måneder, så flere har muligheden for at vælge denne rejse til og sige ja til deres sjæls kald. Du kan selvfølgelig betale af en omgang, hvis dette ønskes, så skriver du bare til mig 🙂 Prisen og energiudvekslingen for denne rejse, ekspansion og vækst er 2350 kr inkl moms som trækkes hver 30 dag i 6 måneder eller 14.100 på en gang.

Soul Vision Manifest

Intentionen med sessionen er at bringe din sjæl endnu mere til overfladen, at frigive alt det som er klart til at blive forløst på alle planer, så du kan udfolde din sjæls vision gennem dit liv.

For dig som vil forbinde dig dybere med din sjæl og transformere det som blokere din udfoldelse

Praktik
  • En session foregår online over zoom og varer op til 1,5 time, kan i enkelte tilfælde tilrettelægges med fysisk fremmøde i dagtiden i 4030 Tune. Prisen pr session er 1650 kr. Jeg sender mail med oversigt over ledige tider, når din bestilling er modtaget