Den naturlige vej

Naturens Visdom

Naturen er fuld af visdom og naturens egenskaber har været kendt gennem generationer og civilisationer. Naturen har bidraget og været brugt på forskellige måder til blandt andet helbredelse, traditioner, ceremonier og dagligdags livet gennem århundrede.

Naturens essens er i min optik fuld af læring. Forbinder vi os til naturen omkring os og naturen i os selv, vil mange af os opleve et naturligt flow, mere balance og tillader vi naturens visdom i vores liv, kan vi opleve dyb healing, læring, nærvær og stilhed.

Som naturen kan vi plante frø, nære dem og se dem vokse. Vi kan tillade gammelt at dø for at nyt kan gro. I vores essens er vi dybt skabende og naturen er fuld af magi og vidunderlige muligheder som støtter os på vores vej.

 

Begejstret for olierne og produkterne – sammenkoblingen mellem energi frekvens og den svingning som gennem olierne tilbydes. Det fysiske aspekt, det følelsesmæssige aspekt, mentale og nervesystems effekt. Men også i forhold til vækst, transformation af blokeringer og aktivering af det vi ønsker at støtte om omkring og have mere af i vores liv.

Til dig som kan mærke et kald til det naturlige, til urter, naturens visdom og naturens muligheder har jeg to muligheder for at du kan få del i deres skønne produkter og samtidig blive en del af mit team

Til dig som kan mærke et dybere kald har jeg skabt Soul Tribe.

Soul Tribe

Soul Tribe er for det vi kalder byggere, hvor at man både bruger olierne og produkterne privat, men kan mærke man har lyst til at dele olierne med andre, hjælpe andre og skabe virksomhed der igennem. Hvordan din virksomhed ser ud er helt op til dig, hvem du ønsker at hjælpe og hvordan du deler er også helt op til det – det er derfor det hedder Soul Tribe – Doterra har produkterne, men udfoldelsen må hænge sammen med den du er, dine kald og dine ønsker.

I Soul Tribe arbejder vi også med energi og holder løbende online møder hvor vi deler, transformere og støtter hinanden. For mig var det en dyb begejstring der blev vækket og en oplevelse af, at det der skal jeg

Du kan f.eks. spørge dig selv om:

Til dig som tror på tidligere liv – har jeg arbejdet med urter/naturen før og føles det som om der ligger gemt visdom til mig.

Har jeg lyst til at bringe mere af naturens visdom ind i verden.

Kan jeg mærke der er noget som trækker.

Kunne jeg tænke mig at bringe naturens muligheder og alternative mere ind i hverdagen og i verden