Naturens Visdom

Naturen er fuld af visdom og naturens egenskaber har været kendt gennem generationer og civilisationer. Naturen har bidraget og været brugt på forskellige måder til blandt andet helbredelse, traditioner, ceremonier og dagligdags livet gennem århundrede.

Naturens essens er i min optik fuld af læring. Forbinder vi os til naturen omkring os og naturen i os selv, vil mange af os opleve et naturligt flow, mere balance og tillader vi naturens visdom i vores liv, kan vi opleve dyb healing, læring, nærvær og stilhed.

Som naturen kan vi plante frø, nære dem og se dem vokse. Vi kan tillade gammelt at dø for at nyt kan gro. I vores essens er vi dybt skabende og naturen er fuld af magi og vidunderlige muligheder som støtter os på vores vej.

.

Til dig som er nysgerrig, har jeg lavet en gratis e-bog som taler lidt ind i Doterra, de æteriske olierne og har en oversigt over hvordan olierne arbejde ind i de følelsesmæssige og energetiske aspekter.

Få e-bogen her

Velkommen til min Doterra shop

Muligheder
Team Rise
Når du signer op i Doterra med mig som vejleder bliver du en del af Team Rise. Team Rise kom med en underliggende intention om at leve sit bedste liv, hvor vitalitet, energi, flow, velvære og livsglæde er på den dagsorden. Hvor du er henne og hvad du ønsker er op til dig og måske er en lavendel olie, som støtter din nattesøvn det eneste du ønsker og det er ligeså godt som alt andet. Teamet er under opbygning og hvilken form det får i den ydre verden ved jeg ikke helt endnu, men du bliver en del af det energifelt jeg holder og du får mig som vejleder. Hvilket betyder, at har du spørgsmål m.m. så er jeg der for at hjælpe, vejlede og rådgive dig efter bedste evne :)
Æteriske olier og energiarbejde

Jeg er fuldstændig vild med Doterras æteriske olier og bruger deres æteriske olier som konkrete redskaber til transformation og energiarbejde. Hver flaske og derved olie har sin egen frekvens og er på forskellig vis et bidrag til det jeg ønsker. Ønsker jeg, at skubbe blidt til de områder jeg vil transformere, vælger jeg olier som understøtter den proces. Ønsker jeg at løfte min frekvens, at understøtte min skabelse, det jeg vil udfolde i livet, at støtte mit nervesystem osv. så vælger jeg olier som fungere som en slags hjælpere, som giver en hånd i ryggen - jeg elsker det

Jeg har lavet et Soul Activation Kit (se længere nede), som er for dig som vil gå all in på din sjæls udfoldelse. Der er selvfølgelig andre muligheder og kan du mærke der skal justeres, så ræk ud og spørg, så hjælper jeg dig gerne med at sammensætte og bestille de olier/produkter som taler mest ind i din situation/proces.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til hvilke olier og produkter der vil give mening for dig at starte med eller brug for hjælp til at signe up

Kontakt mig her

Soul Tribe
Soul Tribe er for dig som ønsker at vækste, som vil arbejde med og måske føler dig kaldt til det naturlige og vil hjælpe andre mens du samtidig skaber et økonomisk fundament og en hjerte orienteret business hvor sjælens udfoldelse og udtryk er en del af denne vej. Modtag mere info her